کپی رایتر | روژان سری | تولید کننده محتوا به چه مهارت‌هایی نیاز دارد؟ مسیر شغلی تولید محتوا در ایران

در این اپیزود به مرور شعل کپی رایتر و وظایف و مسئولیت‌هایش پرداختیم. میهمان این قسمت روژان سری است که سال‌هاست در این عرصه فعالیت میکند.
روژان سری | کپی رایتر

تولید کننده محتوا یکی از پرتقاضاترین مشاغل در بازار کار ایران است. اگر سری به سایت‌های کاریابی بزنید، با انبوهی از آگهی‌های شغلی برای جذب کپی رایتر مواجه می‌شوید. اگر شما هم به اشتغال در این حرفه علاقه دارید و می‌خواهید مسیر شغلی تولید محتوا را در پیش بگیرید، گفت‌وگو با روژان سری را از دست ندهید.

در هشتمین قسمت از پادکست کارگاه، میزبان روژان سری بودم و با او درباره‌ی مسیر شغلی تولید کننده محتوا در ایران گپ زدم. در این گفتگو به مهارت‌های لازم در کار تولید محتوا پرداختیم و مسیر رشد و ترقی یک کپی رایتر را برشمردیم.


برای شنیدن گفتگوی من با روژان سری می‌توانید از پلیر زیر استفاده کنید. راه بهتر اما آن است که از کست باکس استفاده کنید کست باکس چیست؟ در صفحه‌ی شنیدن، آموزش نحوه مشترک شدن پادکست و همچنین لینک کارگاه در پادگیرهای مختلف آمده است.


تولید کننده محتوا کیست؟

تولید کننده محتوا همانطور که از نام‌اش بر می‌آید، به کار پدید آوردن یکی از انواع محتوا اشتغال دارد. عمدتا وقتی صحبت از کپی رایتر و یا متخصص تولید محتوا می‌شود، به محتوای متنی اشاره می‌شود. کسب‌وکارهای مختلف برای بخش بازاریابی خود، به انواع محتوای متنی برای به‌روز نگه داشتن سایت و یا وبلاگ و شبکه‌های اجتماعی خود نیاز دارند. این نیاز توسط متخصصان تولید محتوا صورت می‌پذیرد.


یک کارشناس تولید محتوا می‌بایست مجموعه‌ای از توانایی‌ها را در خود بپرواند. از آشنایی با اصول نگارش و رسم‌الخط زبان فارسی گرفته تا آگاهی از اصول سئو و بازاریابی دیجیتال.

اگر می‌خواهید کار خود را به عنوان کارشناس تولید کننده محتوا آغاز کنید، شنیدن گفتگو با روژان سری می‌تواند مسیر ورود به این عرصه را برای‌تان مشخص کند.

در دل این گفت‌وگو از کتاب استیو جابز غلط کرد با تو نیز صحبت شد. نویسنده‌ی آن کتاب که خود کپی رایتر بوده، تجربه‌ی دو ساله‌اش از کار در اکوسیستم استارتاپی را بیان می‌کند. اگر به این حرفه علاقه دارید، بد نیست وقتی برای مطالعه‌ی آن کتاب نیز در نظر بگیرید.


درباره روژان سری

روژان سری | تولید کننده محتوا و مترجم

روژان سری از سال‌ها پیش و با وبلاگ نویسی، نوشتن را آغاز کرد. به واسطه‌ی ارتباطاتی که از حلقه‌ی بلاگرهای به‌دست آورد، به مطبوعات راه یافت و با رسانه‌هایی همچون همشهری، شهروند و چلچراغ همکاری کرد.

پس از آن به سمت فضای آنلاین و دیجیتال مارکینگ آمد و با شرکت‌های مختلفی به عنوان کپی رایتر همکاری کرد. در حال حاضر به عنوان مدیر محتوا در رهنما کالج مشغول به‌کار است.

او در کنار کار به عنوان کپی رایتر و تولید کننده محتوا دستی هم بر آتش ترجمه داشته و کتابی را با عنوان «با من بیشتر حرف بزن» ترجمه کرده است.


شنیدن و دنبال کردن کارگاه

کارگاه به صورت مستمر و عموما هفتگی منتشر می‌شود. نسخه‌ی صوتی آن‌را می‌توانید از طریق همه‌ی اپلیکیشن‌های پادکست دنبال کنید و برای تماشای نسخه‌ی تصویری از یوتوب استفاده کنید. علاوه بر این گفتگو، ده‌ها اپیزود دیگر نیز در کارگاه وجود دارد که می‌توانید به طراحی هر چه بهتر مسیر شغلی تان کمک کند. پیشنهاد می‌کنم علاوه بر این اپیزود، گفتگوی من با مهدی خطیبی ویراستار و مهدی زارع سریزدی استراتژیست محتوا را نیز از دست ندهید.

از حرفه‌ای‌ها مشورت بگیرید

کارساز پلتفرم تخصصی مشاوره شغلی و مشاوره کسب‌وکار است که با چند کلیک، امکان دریافت مشاوره اختصاصی را از متخصصانی حرفه‌ای و منتخب، فراهم می‌کند.

۴/۵ - (۱ امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
مهدی خطیبی

ویراستار | مهدی خطیبی

مهدی خطیبی پیش از آن‌که ویراستار یا کتابدار باشد، ادیب است و آن‌طور که خودش در این گفتگو می‌گوید، با ادبیات و واژه‌ها عشق‌بازی می‌کند. در این گفتگوی یک‌ونیم ساعته درباره‌ی شکل ورودش به حوزه‌ی ادبیات و سپس ویراستاری گفت و از دشواری‌ها و البته‌ جذابیت‌های فن ویرایش صحبت کرد. این ایپزود می‌تواند علاوه‌ بر علاقه‌مندان شغل ویراستاری، برای دوستداران ادبیات نیز مفید و جذاب باشد.
ادامه
علی‌اصغر هنرمند

علی‌اصغر هنرمند | موسس نارنجی و بزرگراه | در ستایش امید و استمرار

علی‌اصغر هنرمند و «نارنجی» نام‌شان به‌هم پیوندی ناگسستنی دارد، تا هنوز که دیگر از نارنجی اثری و در آن خبری نیست. با او درباره‌ی تجربه‌ی دوری ناخواسته‌اش از فضای کار و زندگی حرف زدم و از شیوه‌هایی که برای حفظ امید و بهره‌وری به‌کار می‌برد، پرسیدم.
ادامه
میلاد ابوعلی عکاس

عکاس | میلاد ابوعلی

میلاد ابوعلی بعد از یکی-دو سال کار در تیم بازاریابی یک شرکت تجهیزات پزشکی، تصمیم می‌گیرد مسیر حرفه‌ای‌اش را به سمت عکاسی و ویدئوگرافی تغییر دهد. او حالا به عنوان عکاس در صنعت موسیقی فعال است و در این عرصه به ثبات رسیده. در این گفت‌وگو درباره‌ی مسیر شغلی میلاد و نگاهش به هنر عکاسی گفت‌وگو کردیم. این اپیزود نه تنها برای عکاسان، که برای همه‌ی حرفه‌ها و مشاغل فردی مفید خواهد بود.
ادامه
Total
0
Share