دیگر مگر کسی هست که نداند بیتکوین چیست و به چه کسی بیتکوینر میگویند؟ حالا که به تعداد موهای سرمان صرافی ارز دیجیتال وجود دارد و همهمان مشغول خرید و فروش رمزارزها شدهایم، به نظر این سوال بیاساس میآید. اما شنیدن پاسخاش از زبان سهیل نیکزاد که از نخستین مروجان مفهوم کریپتو کارنسی در ایران است، شنیدنی میشود.
در اپیزود چهلودوم کارگاه با سهیل نیکزاد گفتگو کردم. گفتگویمان با تعریف بیتکوین و بلاک چین آغاز شد و به سمت شرایط معاملهگری در این بازار رفت. پیرامون مسیر شغلی سهیل گپ زدیم و از نقش «شانس» و «تصادف» در کارراهه حرفهای گفتیم.
پادکست کارگاه به صورت هفتگی منتشر میشود. برای آنکه همیشه از آخرین گفتگوهای کارگاه مطلع شوید، آنرا در کست باکس دنبا کنید. راهنمای استفاده از کست باکس
اگر به بازار ارزهای دیجیتال علاقهمندید و میخواهید سرمایهگذاری در این حوزه را تجربه کنید، بد نیست گفتگوی من با سهیل نیکزار را بشنوید. این گپوگفت کمک میکند که شناخت بهتری نسبت به مفهوم شبکه بلاکچین پیدا کنید و با دیدی بازتر به این عرصه وارد شوید.
درباره سهیل نیکزاد
سهیل نیکزاد از افراد سرشناس حوزهی رمزارزها در ایران است. در سالهای خیلی دور و زمانیکه هنوز کمتر کسی بیتکوین را میشناخت، جلسات منظم ماهانهی ترویج آنرا در ایران برگزار میکرد و پیشتر از آنکه خرید و فروش ارزهای دیجیتال متدوال شود، کار مطالعاتی و آکادمیک در این عرصه را آغاز کرد.
سهیل فارغالتحصیل دانشگاه شریف است و مقطعی را در صنعت بازاریابی و فروش فعالیت داشته است. باشگاه مشتریان بانک پاسارگارد را طراحی میکند، با شرکت گوشتیران به عنوان مدیر بازاریابی همکاری میکند و با شرکتهای فناپ و توسن نیز پروژههای مختلفی را پیش میبرد.
سهیل نیکزاد همچنین مدتی را به عنوان مشاور ارزهای دیجیتال با بانک مرکزی همکاری کرده و عضو هیئت موسس انجمن بلاک چین ایران است. او طی سالهای اخیر به عنوان مشاور کریپتو کارنسی در کنار شرکتهای نرمافزاری و استارتاپی بوده است.
سهیل همینک به عنوان مدیرعامل شرکت اوپکس مشغول بهکار است. اوپکس محصولی متنباز برای راهاندازی صرافی ارزهای دیجیتال ارائه میکند.
از حرفهایها مشورت بگیرید
کارساز پلتفرم تخصصی مشاوره شغلی و مشاوره کسبوکار است که با چند کلیک، امکان دریافت مشاوره اختصاصی را از متخصصانی حرفهای و منتخب، فراهم میکند.
رمزارزها: سرمایهگذاری کنیم یا نه؟
هنوز تبوتاب بورس به طور کامل فروکش نکرده بود که بازار ارزهای دیجیتال رونق پیدا کرد. درست مشابه بورس، قصهی ثروتمندی تریدرهای مختلف در همهجا شنیده میشدیم و بسیاری از ما، از خود پرسیدیم که ما چرا از این بازار پررونق بهرهای نبریم؟
هرچند بازار ارزهای دیجیتال به سرعت بورس از سکه نیافتاد و هنوز هم پرشتاب در حال رشد است، اما در همین یکی-دو سال، اخبار متعددی از کلاهبرداریها و مالباختگیهای برخی به گوشمان نرسید. مستقل از منفعتطلبی عدهای، نمیتوان نقد دانش پایین را در وقوع این عارضهها نادیده گرفت.
سهیل نیکزاد خود را تردیر معرفی نمیکند و «بیتکویتر» بودن را مفهومی مستقل و متفاوت با تردیدری میداند.