بهره‌وری به زبان آدمی‌زاد! علی‌اصغر هنرمند | پزشک / موسس نارنجی، بزرگراه و آپدیت اِم‌دی

علی اصغر هنرمند برای دومین‌بار میهمان کارگاه شد تاعلی اصغر هرمند برای دومین‌بار میهمان کارگاه شد تا درباره‌ی بهره‌وری، لانجیویتی و شیوه‌ی شخصی‌اش برای برنامه‌ریزی، مدیریت و پیش‌بری کارها گفت‌وگو کنیم. در این اپیزود سعی کردیم تا ضمن ارائه‌ی پیشنهادهایی علمی، عملی و کاربردی، قدری هم درباره‌ی معنای بهره‌وری گپ بزنیم و شیوه‌ی مواجهه با عوامل مختل‌کننده‌اش را نیز بررسی کنیم.
علی اصغر هنرمند

بهره‌وری از آن دست مفاهیمی‌ست که همه‌ی ما چیزهایی درباره‌اش شنیده‌ایم، در پی ارتقای مهارت‌مان در آن هستیم و همیشه می‌خواهیم کمی هم که شده، بهتر و بیشترش کنیم. علی اصغر هنرمند بی‌شک یکی از بهترین کسانی‌ست که می‌توان پای صحبتش نشست با او درباره‌ی شیوه‌ها، راهکارها و متدهای ارتقای بهره‌وری گفت‌وگو کرد. من نیز چنین کردم و در دومین اپیزودی که میزبانش بودم، به نسبت متمرکزتر از قبل، حول این مساله و مسائل پیرامونی‌اش گفت‌وگو کردم.

به سیاقِ همیشه، گفت‌وگوی‌مان محدود به همین موضوع و مقدار نماند. علی اصغر هنرمند پزشکی‌ست علاقه‌مند به فناوری و ابزارهایش و در این حوزه، بهره‌وری، این دو عرصه را به هم پیوند داده. خود را نه فقط محدود به ابزارها و تکنیک‌ها نکرده و با شناختی که از سازوکار فیزیولوژیک بدن دارد، فهمی چندسویه‌ای به موضوع دارد.

در این اپیزود سعی بر آن داشتم که از جنبه‌های مختلف موضوع سر دربیاریم و بفهمم به‌فهم و تعریف او، بهره‌وری چه معنایی دارد و توامان، چه روش‌هایی را به‌طور شخصی برای ارتقای راندمان، فرار از حواس‌پرتی‌ها و مدیریت دوپامین به‌کار می‌گیرد.

عمر بیشتر یا عمر بهتر؟ مساله این است!

افزایش طول عمر، اگر نگوییم تنها، یکی از مهمترین مسائل حوزه‌ی سلامت و پزشکی بوده و هست. شاخه‌ای از این حوزه‌ی علمی، نه به شناسایی عوامل بیماری‌زا و کشف روش‌های درمان، که نگاهی کنترل‌گرا دارد و تلاش می‌کند طول عمر از از محل اعمال تغییرهایی در سبک زندگی افرایش دهد. لانجیویتی حوزه‌ای‌ست که علی اصغر هنرمند حالا بر آن تمرکز کرده و پیرامونش تحقیق و تولید محتوا می‌کند.

لانجیویتی (Longevity) به معنی طول عمر یا دوام است و اغلب به توانایی داشتن زندگی طولانی‌تر و باکیفیت‌تر اشاره دارد. این مفهوم شامل عوامل بیولوژیکی، سبک زندگی سالم، و پیشرفت‌های علمی است که به افزایش طول عمر همراه با سلامت جسمی و ذهنی کمک می‌کنند.

بخشی‌هایی از گفت‌وگوی‌مان در این اپیزود به این موضوع اختصاص یافت. اما به فراخور موضوع تخصصی، عمق چندانی نیافت. اگر به این حوزه علاقه دارید، پیشنهاد می‌کنم سایت و پادکست UpdateMD را دنبال کنید.

اگر به موضوعات مورد بحث این اپیزود علاقه‌مند هستید، پیشنهاد می‌کنم گفت‌وگوی پیشین من با علی اصغر هنرمند را نیز بشنوید. چه بسا بهتر آن است که پیش از این اپیزود، سراغ آن‌یکی بروید و بعد سراغ اپیزود تازه بیایید.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
حامد بیدی

کنش اجتماعی تاثیرگذار است؟ حامد بیدی | مدیرعامل کارزار

حامد بیدی مدیرعامل پلتفرم کارزار است. او در یک‌سال اخیر، زمان و انرژی بسیاری را صرف کمپین مخالف با طرح صیانت کرد. طرحی که باوجود همه‌ی مخالفت‌ها با آن، آرام‌آرام در حال اجراست. با حامد درباره‌ی تعریفش از کنش اجتماعی و تحلیلش از شرایط موجود گپ زدیم. به برخی انتقاداتی که به این کمپین وارد شده پرداختیم و درباره‌ی ادامه‌ی مسیر صحبت کردیم.
ادامه
هادی فرنود

امیدی به آینده‌ی اکوسیستم استارتاپی هست؟ | هادی فرنود | موسس کاموا و پاکت

هادی فرنود از قدیمی‌ترین آدم‌های فعال در اکوسیستم استارتاپی ایران است و با رویدادهای همفکر و راه ابریشم، نقش غیرقابل انکاری در توسعه‌ی آن داشته. حالا و یک دهه پس از آن دوران پرامید، با او درباره‌ی وضع موجود اکوسیستم، بحران‌هایی که تجربه کرده و آینده‌ی محتملی که که در پیش دارد، گپ زدم. هم‌چنین، درباره‌ی شکل راه‌اندازی استارتاپ «پاکت» و نحوه‌ی ایجاد و حفظ اعتماد کاربران گفت‌وگو کردم.
ادامه
مصطفی طرسکی

چرا و چگونه برخی کتاب‌ها پرفروش می‌شوند؟ مصطفی طرسکی | موسس نشر نوین

نشر نوین از از ناشران شناخته‌شده‌ی حوزه‌ی توسعه‌ی فردی و کسب‌وکار در ایران است و توانسته کتاب‌های شاخص و پرفروشی همچون تفکر سریع و آهسته، کار عمیق و قدرت عادت را به بازار معرفی کند. با مصطفی طرسکی درباره‌ی فرایند انتخاب و شیوه‌های بازاریابی کتاب گفت‌وگو کردیم و کمی هم پیرامون طیف کتاب‌های توسعه فردی و مرز میان کتاب‌های مفید و زرد گپ زدیم.
ادامه
Total
0
Share