انتخاب عنوان شغلی برای عادل طالبی چندان ساده نیست. میشود او را معلم، کارآفرین، برنامه نویس یا دیجیتال مارکتر خطاب کرد. اما خودش عنوان «ناشر کتاب» را به عنوان شغل و حرفه انتخاب میکند. عادل طالبی از قدیمیهای اکوسیستم کسبوکارهای دیجیتال ایران است که دامنهی فعالیتهایاش، محدود به کسبوکارهایی که در آنها نقش داشته نیست و ید طولایی در امور صنفی و ستادی نیز داشته و دارد.
گفتوگوی من با عادل طالب جهات مختلفی را طی کرد. از تجارت دهههای گذشته و سالهای نخستین نفوذ اینترنت در ایران تا تجربههایاش از کار صنفی و ستادی.
پادکست کارگاه کمک میکند که مسیر شغلی خود را حرفهای طی کنید و حوزهی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کستباکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع میشوید. راهنمای استفاده از کست باکس
پرسنال برندینگ: امری خودخواسته یا اتفاقی؟
عادل طالبی به واسطهی همهی فعالیتهای اقتصادی و صنفیاش، به چهرهای شناختهشده در فضای کسبوکارهای آنلاین ایران تبدیل شده. کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که او را نشناسد، چه در بین افراد نوکارجو و چه آدمهایی که یکی-دو دهه از آغاز کار حرفهایشان گذشته.
بخشی از گفتگوی من با عادل طالبی حول موضوع برند شخصی یا همان پرسنال بردینگ شکل گرفت. از او دربارهی شکلگیری برند شخصیاش پرسیدم و پرسیدم که آیا مراحلی مشخص و برنامهای مدون برای پدید آوردناش داشته یا نه. پاسخاش، جذاب و آموزنده بود. امید که برای دیگرانی که میخواهند برند شخصی فعالی بسازند نیز مفید باشد.