عادل طالبی | مدیر انتشارات برآیند | امید، بذر هویت ماست؟

عادل طالبی از قدیمی‌های فضای کسب‌وکارهای آنلاین ایران است و از قریب به بیست سال پیش کارش را آغاز کرده. برنامه‌نویسی، تدریس و نشر کتاب در کنار فعالیت‌های صنفی، از او برند شناخته‌شده‌ای در این حوزه ساخته. با او درباره‌ی نحوه‌ی شکل‌گیری برند شخصی‌اش، امیدش به آینده و تحلیل‌اش از وضع موجود صحبت کردم. پاسخ‌های دقیق و جذاب‌اش، حقیقتا شنیدنی از آب درآمد.
عادل طالبی

انتخاب عنوان شغلی برای عادل طالبی چندان ساده نیست. می‌شود او را معلم، کارآفرین، برنامه نویس یا دیجیتال مارکتر خطاب کرد. اما خودش عنوان «ناشر کتاب» را به عنوان شغل و حرفه انتخاب می‌کند. عادل طالبی از قدیمی‌های اکوسیستم کسب‌وکارهای دیجیتال ایران است که دامنه‌ی فعالیت‌های‌اش، محدود به کسب‌وکارهایی که در آن‌ها نقش داشته نیست و ید طولایی در امور صنفی و ستادی نیز داشته و دارد.

گفت‌وگوی من با عادل طالب جهات مختلفی را طی کرد. از تجارت دهه‌های گذشته و سال‌های نخستین نفوذ اینترنت در ایران تا تجربه‌های‌اش از کار صنفی و ستادی.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

پرسنال برندینگ: امری خودخواسته یا اتفاقی؟

عادل طالبی به واسطه‌ی همه‌ی فعالیت‌های اقتصادی و صنفی‌اش، به چهره‌ای شناخته‌شده در فضای کسب‌وکارهای آنلاین ایران تبدیل شده. کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که او را نشناسد، چه در بین افراد نوکارجو و چه آدم‌هایی که یکی-دو دهه از آغاز کار حرفه‌ای‌شان گذشته.

بخشی از گفتگوی من با عادل طالبی حول موضوع برند شخصی یا همان پرسنال بردینگ شکل گرفت. از او درباره‌ی شکل‌گیری برند شخصی‌اش پرسیدم و پرسیدم که آیا مراحلی مشخص و برنامه‌ای مدون برای پدید آوردن‌اش داشته یا نه. پاسخ‌اش، جذاب و آموزنده بود. امید که برای دیگرانی که می‌خواهند برند شخصی فعالی بسازند نیز مفید باشد.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
حامد کنی مدیر انتشارات روزبهان

مدیر انتشارات روزبهان | حامد کنی | مردم کتاب نمی‌خوانند؟

یک گزاره‌ی ثابت بین همه‌ی اهالی کتاب و حتی آدم‌هایی که خیلی اهل کتاب نیستند رواج دارند: مردم کتاب نمی‌خوانند! با حامد کنی مدیر انتشارات روزبهان درباره‌ی صحت این گزاره حرف زدیم، فرایند تولید کتاب را مرور کردیم و درباره‌ی آینده‌ی بازار کتاب صحبت کردیم.
ادامه
رضا درعلی

فروشگاه اینستاگرامی، از ۰ تا ۱۴۰ هزار دنبال کننده | رضا درعلی | هم‌بنیان‌گذار و مدیر نوین ساکس

قریب به ۱۳۰ هزار فروشگاه اینستاگرامی در ایران فعال است و سهم مهمی از بازار خرده فروشی آنلاین ایران دارند. رضا درعلی یکی از گزینه‌های موفق این بازار است و توانسته در طی ۴ سال، بیش از ۱۴۰ دنبال‌کننده را با صرف تنها ۲۵ میلیون تومان به صفحه‌ی فروشگاه‌اش بیاورد. در این اپیزود به تفصیل درباره‌ی مسیر ایجاد و توسعه‌ی فروشگاه اینستاگرامی نوین ساکس گپ زدیم.
ادامه
محمد کریمی

یک کارخانه‌ی زنانه: ایجاد محدودیت یا فرصت؟ محمد کریمی | مدیرعامل ماسترفوده

مدیران برند «دکتر بُن» تصمیم گرفته‌اند که تنها از نیروی انسانی خانم در کارخانه‌شان استفاده کنند. تصمیمی که می‌تواند تعبیر به «تفکیک جنسیتی» و یا «ایجاد فرصت برابر» شود. با محمد کریمی درباره‌ی دلایل اتخاذ این تصمیم و شکل نگاهش به مساله گپ زدم. بخش نخست گفت‌وگوی‌مان هم به محصول دیگر شرکت ماسترفوده یعنی برند «بایودنت» و صنعت تولید آدامس در ایران اختصاص پیدا کرد. سعی کردم مختصات این بازار را بشناسم و نحوه‌ی تصمیم‌گیری در صنایع تولیدی را بهتر درک کنم.
ادامه

این پیام فقط یک‌بار ظاهر میشه!

پادکست کارگاه هر هفته با یک متخصص گفت‌وگو می‌کنه و از تجارب حرفه‌ایش می‌پرسه. با اشتراک رایگان پادکست کارگاه، هرشنبه می‌تونی تجربه‌های جذابی رو بشنوی و مسیر شغلی و زندگی‌تو بهبود بدی. کافیه توی اپلیکیشن Castbox دنبال «کارگاه» بگردی یا روی لینک زیر کلیک کنی.

Total
0
Share