عادل طالبی | مدیر انتشارات برآیند | امید، بذر هویت ماست؟

عادل طالبی از قدیمی‌های فضای کسب‌وکارهای آنلاین ایران است و از قریب به بیست سال پیش کارش را آغاز کرده. برنامه‌نویسی، تدریس و نشر کتاب در کنار فعالیت‌های صنفی، از او برند شناخته‌شده‌ای در این حوزه ساخته. با او درباره‌ی نحوه‌ی شکل‌گیری برند شخصی‌اش، امیدش به آینده و تحلیل‌اش از وضع موجود صحبت کردم. پاسخ‌های دقیق و جذاب‌اش، حقیقتا شنیدنی از آب درآمد.
عادل طالبی

انتخاب عنوان شغلی برای عادل طالبی چندان ساده نیست. می‌شود او را معلم، کارآفرین، برنامه نویس یا دیجیتال مارکتر خطاب کرد. اما خودش عنوان «ناشر کتاب» را به عنوان شغل و حرفه انتخاب می‌کند. عادل طالبی از قدیمی‌های اکوسیستم کسب‌وکارهای دیجیتال ایران است که دامنه‌ی فعالیت‌های‌اش، محدود به کسب‌وکارهایی که در آن‌ها نقش داشته نیست و ید طولایی در امور صنفی و ستادی نیز داشته و دارد.

گفت‌وگوی من با عادل طالب جهات مختلفی را طی کرد. از تجارت دهه‌های گذشته و سال‌های نخستین نفوذ اینترنت در ایران تا تجربه‌های‌اش از کار صنفی و ستادی.

پادکست کارگاه کمک می‌کند که مسیر شغلی خود را حرفه‌ای طی کنید و حوزه‌ی منابع انسانی را بهتر بشناسید. با دنبال کردن کارگاه در کست‌باکس، اولین نفری باشید که از انتشار گفتگوی تازه مطلع می‌شوید. راهنمای استفاده از کست باکس

پرسنال برندینگ: امری خودخواسته یا اتفاقی؟

عادل طالبی به واسطه‌ی همه‌ی فعالیت‌های اقتصادی و صنفی‌اش، به چهره‌ای شناخته‌شده در فضای کسب‌وکارهای آنلاین ایران تبدیل شده. کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که او را نشناسد، چه در بین افراد نوکارجو و چه آدم‌هایی که یکی-دو دهه از آغاز کار حرفه‌ای‌شان گذشته.

بخشی از گفتگوی من با عادل طالبی حول موضوع برند شخصی یا همان پرسنال بردینگ شکل گرفت. از او درباره‌ی شکل‌گیری برند شخصی‌اش پرسیدم و پرسیدم که آیا مراحلی مشخص و برنامه‌ای مدون برای پدید آوردن‌اش داشته یا نه. پاسخ‌اش، جذاب و آموزنده بود. امید که برای دیگرانی که می‌خواهند برند شخصی فعالی بسازند نیز مفید باشد.

امتیاز بدهید!
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط
هادی فرنود

امیدی به آینده‌ی اکوسیستم استارتاپی هست؟ | هادی فرنود | موسس کاموا و پاکت

هادی فرنود از قدیمی‌ترین آدم‌های فعال در اکوسیستم استارتاپی ایران است و با رویدادهای همفکر و راه ابریشم، نقش غیرقابل انکاری در توسعه‌ی آن داشته. حالا و یک دهه پس از آن دوران پرامید، با او درباره‌ی وضع موجود اکوسیستم، بحران‌هایی که تجربه کرده و آینده‌ی محتملی که که در پیش دارد، گپ زدم. هم‌چنین، درباره‌ی شکل راه‌اندازی استارتاپ «پاکت» و نحوه‌ی ایجاد و حفظ اعتماد کاربران گفت‌وگو کردم.
ادامه
محمدحسین رفعت نژاد

در ثنای وزش بادهای موافق! محمدحسین رفعت نژاد | مدیرعامل سابق آی‌هوم/ معاون تجاری کای‌دی

محمدحسین رفعت نژاد تجربه‌ی حضور در استارتاپ‌های شناخته‌شده‌ای همچون اسنپ و اسنپ‌تریپ را داشته و پیش‌تر مدیرعامل آی‌هوم نیز بوده است. او همینک به عنوان معاون تجاری در کای‌دی، بزرگترین استارتاپ حوزه‌ی املاک تایلند مشغول به‌کار است. با او درباره‌ی موضوعات مختلفی همچون تفاوت‌های فرهنگی در محیط کار، استارتاپ‌های حوزه‌ی املاک و تجربه‌ی روزهای نخست شکل‌گیری اسنپ گفت‌وگو کردم.
ادامه
محمدعلی جنت خواه

محمدعلی جنت خواه | چگونه بهتر فکر و تحلیل کنیم؟

دقت تحلیل‌ها و پیش‌بینی‌های محمدعلی جنت خواه از وقایع سیاسی، اجتماعی و البته اقتصادی ایران (و بعضا جهان) در ماه‌های اخیر، نامش را سر زبان‌ها انداخته. با او درباره‌ی سازوکار تحلیل، شیوه‌ی تفکر و نگاهش به جهان صحبت کردم. دستگاه پیشنهادی او برای تفکر و تحلیل رخدادهای مختلف، الگوی جذابی برای شناخت و استفاده است. فرصت شنیدن‌اش را از خود نگیرید!
ادامه
Total
0
Share